Márkáink

 

Az Igol márka

A cég 1949-ben alakult 12 franciaországi kenőanyaggyártó egyesülésével, így sokévnyi gyártói, fejlesztői tapasztalat és tudásanyag koncentrálódott egy márkában. A folyamatos fejlesztés azóta is az alappillére a cégnek. Ennek legújabb mérföldköve egy 40millió euro-s beruházás az ország északi részén Párizs közvetlen közelében, amely új fejlesztési, gyártási és logisztikai központja lesz a cégcsoportnak. Európában szinte egyedülálló módon a cég családi tulajdonban van, méretei ellenére. A 2021-es 30.000 tonnás kenőanyag értékesítési mennyiséget a cég tervei szerint 2024-re megduplázza.

A Tempó termékcsalád

A Tempó nem egyszerű termék védjegy, hanem az elmúlt 20 év hazai gyakorlati tapasztalataival,eredményeivel alátámasztott belsőégésűmotor-üzemeltetési filozófia.

A Tempó gázolaj- és fémkondicionáló szerek olyan multifunkciós organikus vegyületek, melyek többféle hatásmechanizmussal rendelkeznek, a velük kezelt olajok tulajdonságait átfogóan módosítják. A gázolaj kondicionálásával új gázolajminőség, a motorolajhoz adalékolt fémkondicionáló szerrel pedig új motorolaj minőség keletkezik. Alkalmazásuk nemcsak javítja a gázolaj, a motorolaj meglévő tulajdonságait, hanem új tulajdonságokkal is felruházza azokat, jelentősen lelassítva a motorolaj és a gázolaj öregedési folyamatait.

Share This